ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΤΙΜΕΣ

 

Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες

Σε αυτό το κομμάτι (Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες) θα σας παρουσιάσουμε τα κόστη και τις τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου. Βεβαίως εξαρχής σας αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται για μια τυποποιημένη εργασία με καθορισμένο κόστος, αλλά ανάλογα με τις επιλογές σας σε επιμέρους θέματα για τα κουφώματα αλουμινίου, θα διαφοροποιηθούν και οι τελικές τιμές σας.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση αυτών των τιμών, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα να επιδοτηθείτε για να αγοράσετε κουφώματα αλουμινίου και γενικότερα κουφώματα, καθώς επίσης και για άλλες εργασίες όπως μονώσεις ταρατσών, ηλιακούς θερμοσίφωνες, εξωτερικές θερμομονώσεις κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα με τίτλο (Κουφωματα Αλουμινιου Επιδοτηση), όπου αναφερόμαστε εκτενέστερα σε αυτό το θέμα. Επίσης αν θέλετε γενικές πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα αλλάξετε τα παλιά κουφώματα σας και θα τοποθετήσετε νέα (κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά ή ξύλινα), τα οφέλη που θα έχετε και διάφορα άλλα, πατήστε στο link που ακολουθεί (Αντικατασταση Κουφωματων).

Σε κάθε περίπτωση βέβαια αν θέλετε να πάρετε συγκεκριμένες τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου, πέρα από το να διαβάσετε αυτή την ανάλυση (Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες), σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μας για να λάβετε προσφορές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο κουμπί που ακολουθεί και αφιερώνοντας λιγότερα από 5 λεπτά να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας. Αυτόματα όλα τα συνεργεία για κουφώματα αλουμινίου που είναι γραμμένα στην πλατφόρμα μας θα ενημερωθούν και όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά. Έτσι εύκολα και γρήγορα θα έχετε πραγματοποιήσει την πιο αποτελεσματική έρευνα αγοράς για κουφώματα αλουμινίου, λαμβάνοντας όσες προσφορές επιθυμείτε από αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία, που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες στα κουφώματα αλουμινίου.

Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες - Καταχωρηση Εργου


Ξεκινώντας λοιπόν την ανάλυση μας σχετικά με τις τιμές για κουφώματα αλουμινίου, πρωτίστως σας ενημερώνουμε πως αρκετά συνεργεία χρεώνουν έξτρα την αποξήλωση κουφωμάτων για να τοποθετηθούν τα νέα, αν και τον τελευταίο καιρό λόγω της οικονομικής κατάστασης πολλές φορές παρέχεται ως δωρεάν υπηρεσία από το συνεργείο που θα τοποθετήσει τα νέα κουφώματα αλουμινίου. Για να είστε σίγουροι όμως καλό είναι να το αποσαφηνίσετε εξαρχής, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να επιβαρυνθείτε επιπλέον, όταν θα αφαιρεθούν τα παλιά κουφώματα αλουμινίου για να τοποθετηθούν τα νέα.

Όσον αφορά το καθεαυτό κόστος για τα κουφώματα αλουμινίου, μια μέση ενδεικτική τιμή της αγοράς είναι περίπου στα 250-400€/m², με τις τιμές αυτές να ποικίλουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες που θα σας αναφέρουμε παρακάτω. Οι παράγοντες αυτοί πρωτίστως αφορούν την αγορά, που σημαίνει ότι πιθανόν θα πετύχετε καλύτερες τιμές για κουφώματα αλουμινίου στην Αθήνα από ότι στην επαρχία, καθώς επίσης και για μεγαλύτερες επιφάνειες συγκριτικά με τις μικρότερες.

Εκτός αυτού όμως οι τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου διαφέρουν και ανάλογα με τις δικές σας επιλογές. Έτσι για παράδειγμα ρόλο παίζει ο τύπος του κουφώματος (ανοιγόμενο, συρόμενο, σταθερό κλπ), το χρώμα τους (τα κουφώματα αλουμινίου κατασκευάζονται λευκά και μετά χρωματίζονται, συνεπώς τα λευκά κουφώματα αλουμινίου συνήθως είναι πιο οικονομικά), καθώς και ο αριθμός των φύλλων.

Σημαντικό παράγοντα για να διαμορφωθούν οι τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου αποτελεί και το επίπεδο της θερμομονωτικής ικανότητας που θέλετε να έχουν. Εδώ πρέπει να αποσαφηνίσουμε πως τα κουφώματα αλουμινίου από μόνα τους δεν έχουν καμία θερμομονωτική ικανότητα και συνήθως για να είναι αποτελεσματικά σε αυτόν τον τομέα επιλέγεται η θερμοδιακοπή. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται σημαντική θερμομόνωση από τα κουφώματα αλουμινίου, όμως ταυτόχρονα αυξάνεται και το συνολικό κόστος σας κατά ένα ποσοστό της τάξεως του 5-10%.

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Βήμα 1: Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο για κουφώματα αλουμινίου  

Κουφωματα Αλουμινιου Βήμα 1Θα χρειαστεί να διαθέσετε λιγότερα από 5 λεπτά για να καταχωρήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας για κουφώματα αλουμινίου. Απλά ακολουθήστε 3 βήματα και σύντομα θα λάβετε όσες προσφορές ζητήσετε, όπου και αν είστε στην Ελλάδα, για να δείτε με ακρίβεια τις τιμές για κουφώματα αλουμινίου.

------------------------------------------------------

 

Βήμα 2: Έμπειρα, οικονομικά & αξιολογημένα συνεργεία για κουφώματα αλουμινίου θα σας στείλουν προσφορά

Κουφωματα Αλουμινιου Βήμα 2Όταν πλέον θα έχετε καταχωρήσει το έργο σας, όσα συνεργεία ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά με συγκεκριμένες τιμές για κουφώματα αλουμινίου.

------------------------------------------------------

 

Βήμα 3: Αναθέστε τα κουφώματα αλουμινίου σας στο πλέον κατάλληλο συνεργείο

Κουφωματα Αλουμινιου Βήμα 3Αφότου λάβετε προσφορές από διάφορα συνεργεία και συγκρίνετε τις τιμές στα κουφώματα αλουμινίου και τις αξιολογήσεις τους, αναθέστε το έργο στον κορυφαίο

------------------------------------------------------

 

Βήμα 4: Αξιολογήστε το συνεργείο που σας τοποθέτησε τα κουφώματα αλουμινίου

Κουφωματα Αλουμινιου Βήμα 4Έχετε το σημαντικό πλεονέκτημα να αξιολογήσετε το συνεργεία που συνεργαστήκατε. Για αυτό το λόγο όλα τα συνεργεία μας έχουν έναν επιπλέον λόγο να κάνουν άριστη δουλειά και να σας ικανοποιήσουν, ώστε να αποσπάσουν μια καλή αξιολόγηση από εσάς.

----------------------------------------------------

Κουφωματα Αλουμινιου


Εκτός από τη θερμοδιακοπή όμως για πληρέστερα αποτελέσματα μπορείτε να τοποθετήσετε και ενεργειακά τζάμια στα κουφώματα αλουμινίου που θα αγοράσετε. Οι τιμές αυτών είναι περίπου στα 80-100€/m², ενώ για ένα μέσο σπίτι έχει υπολογιστεί από έρευνες πως σε 1-2 έτη θα έχετε αποσβέσει το επιπλέον κόστος που επιβαρυνθήκατε για τα ενεργειακά τζάμια. Μην ξεχνάτε μάλιστα πως στα κουφώματα αλουμινίου (όπως και στα υπόλοιπα κουφώματα), μόνο το 7% της θερμότητας φεύγει από το κούφωμα, με το υπόλοιπο 93% να χάνεται από τα τζάμια. Αν λοιπόν για τα δικά σας κουφώματα αλουμινίου θέλετε τα βέλτιστα θερμομονωτικά αποτελέσματα, τότε καλό είναι να συνδυάσετε τη θερμοδιακοπή με ενεργειακά τζάμια, ωστόσο να είστε ενήμεροι πως σίγουρα οι τιμές σας θα αυξηθούν.

Βέβαια οι τελικές τιμές για τα δικά σας κουφώματα αλουμινίου θα επηρεαστούν και από άλλες επιλογές σας, όπως για παράδειγμα αν θα τοποθετήσετε σήτα, καθώς επίσης και αν θα επιλέξετε πατζούρι ή ρολό. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι το κόστος για ένα ρολό με ιμάντα ενός τετραγωνικού μέτρου θα στοιχίσει 60-100 ευρώ.

Όπως είδατε λοιπόν παραπάνω υπάρχουν πολλές παράμετροι που επηρεάζουν τις τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου, οι περισσότερες από τις οποίες ορίζονται από εσάς. Εκτός αυτών όμως επειδή γενικότερα πρόκειται για μια πολύπλευρη εργασία, είναι δύσκολο να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα σχετικά με τις τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου. Άλλωστε και εμείς δεν είμαστε τεχνική εταιρεία ώστε να σας δώσουμε μια συγκεκριμένη προσφορά, αλλά μια πρωτοπόρα πλατφόρμα στην οποία είναι εγγεγραμμένα δεκάδες συνεργεία, την οποία αν δοκιμάσετε θα λάβετε όσες προσφορές επιθυμείτε για κουφώματα αλουμινίου χωρίς κανένα κόστος.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς σχετικά με τις τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου και να λάβετε συγκεκριμένες προσφορές από αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία, που έχουν αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες, η καλύτερη επιλογή σας είναι το myConstructor. Εδώ μπορείτε να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας, αφιερώνοντας λιγότερα από 5 λεπτά και αυτομάτως θα ενημερωθούν όλα τα συνεργεία μας. Όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά και έτσι εύκολα, γρήγορα και οικονομικά θα έχετε πραγματοποιήσει την πιο πλήρη έρευνα αγοράς για τις τιμές στα κουφώματα αλουμινίου.

Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες - Καταχωρηση Εργου

 

Κλείνοντας σας συνιστούμε να διαβάσετε και την ενότητα που αφορά τη δυνατότητα επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου, με το ποσοστό σε αρκετές περιπτώσεις να φτάνει ακόμα και το 70%, πατώντας στο link που ακολουθεί (Κουφωματα Αλουμινιου Επιδοτηση). Επίσης καλό είναι να επισκεφθείτε και το κομμάτι που αφορά γενικότερα την αντικατάσταση κουφωμάτων, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδικασία αυτή (Αντικατασταση Κουφωματων).

 

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 300 93 23