ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

 

Κουφωματα Αλουμινιου Επιδοτηση

Για όσους δεν το γνωρίζετε σας ενημερώνουμε πως υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου, ώστε να αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα με νέα. Αυτή η επιδότηση για τα κουφώματα αλουμινίου δίνεται μέσα από το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ οίκον” για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και το 70%! Πριν επεκταθούμε όμως στη δυνατότητα επιδότησης, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να δείτε μια ανάλυση σχετικά με τις τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου, πατώντας στο παρακάτω link (Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες).

Εκτός όμως από το οικονομικό κομμάτι, που αφορά τις τιμές και την επιδότηση για κουφώματα αλουμινίου, καλό είναι να διαβάσετε και την ανάλυσή μας γενικά για την αντικατάσταση κουφωμάτων, όπου θα βρείτε χρήσιμες λεπτομέρειες και συμβουλές γενικά σχετικά με τα νέα κουφώματα αλουμινίου που θα τοποθετήσετε, πατώντας στο link που ακολουθεί (Αντικατασταση Κουφωματων).

Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να αλλάξετε τα κουφώματα σας και να τοποθετήσετε καινούρια κουφώματα αλουμινίου, ανεξάρτητα αν θα πληρώσετε εξολοκλήρου εσείς ή αν θα λάβετε κάποια επιδότηση, σημαντική παράμετρος είναι να βρείτε το καταλληλότερο συνεργείο με εμπειρία στα κουφώματα αλουμινίου, ώστε να έχετε σίγουρα και ποιοτικά αποτελέσματα.

Την πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική έρευνα αγοράς σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου με επιδότηση μπορείτε σίγουρα να την κάνετε μέσα από την πρωτοπόρα πλατφόρμα μας, με την ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση του έργου σας. Απλά πατήστε στο κουμπί που ακολουθεί και σε λιγότερα από 5 λεπτά θα έχετε ολοκληρώσει την καταχώρησή σας, για την οποία αυτόματα θα ενημερωθούν όλα τα συνεργεία που είναι εγγεγραμμένα σε εμάς. Τα συνεργεία αυτά για κουφώματα αλουμινίου με επιδότηση είναι έμπειρα και οικονομικά, ενώ το κυριότερο είναι ότι έχουν αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες σε εργασίες που έχουν πραγματοποιήσει μέσα από την πλατφόρμα μας.

Κουφωματα Αλουμινιου Επιδοτηση - Καταχωρηση Εργου


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ανάλυσή μας σχετικά με τη δυνατότητα επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου και για κάθε είδους κουφώματα γενικότερα. Πρώτα από όλα να σας ενημερώσουμε πως το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ οίκον” δεν αφορά μόνο την επιδότηση για κουφώματα αλουμινίου, αλλά και για μια σειρά άλλων εργασιών που μπορείτε να συνδυάσετε, όπως την εξωτερική θερμομόνωση, τη μόνωση ταράτσας, την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα κ.α.

Όσες εργασίες και αν επιλέξετε, πρέπει να προσέξετε πως το συνολικό ποσό που μπορείτε να λάβετε είναι 15.000€. Έτσι καλό είναι να υπολογίσετε αρχικά το κόστος για τα κουφώματα αλουμινίου και μετά ανάλογα με το ποσό που θα μείνει, να αποφασίσετε και ποιες άλλες εργασίες μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμα. Μάλιστα έχουν θεσπιστεί και πιο συγκεκριμένα οικονομικά όρια, για τις επιμέρους εργασίες που μπορούν να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν για τα κουφώματα αλουμινίου που μας αφορούν εδώ, αν θέλετε συρόμενα / επάλληλα κουφώματα με υαλοπίνακα (χωρίς παντζούρια και ρολά) το όριο επιδότησης είναι 210-250€/m², ενώ για τα αντίστοιχα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου η επιδότηση μπορεί να φτάσει τα 250-280€/m². Τέλος και μόνο για τα τζάμια μπορείτε να λάβετε ως 60-75€/m², με τα οποία μπορείτε να προτιμήσετε τους διπλούς υαλοπίνακες, ώστε να έχετε ακόμα καλύτερα θερμομονωτικά αποτελέσματα.

Σίγουρα όμως αυτό που σας αφορά περισσότερο είναι το ποσοστό επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου που δικαιούστε, το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και το 70%. Το ποσοστό αυτό διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες, ο κυριότερος από τους οποίους είναι το ετήσιο εισόδημα σας. Στον πίνακα που ακολουθεί λίγο παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις 3 βαθμίδες που υπάρχουν και οι οποίες καθορίζουν το ποσοστό της επιδότησης που μπορείτε να λάβετε για κουφώματα αλουμινίου.

Όσον αφορά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιδοτηθείτε, θα σας αναφέρουμε συνοπτικά τα βήματα. Ωστόσο σας ενημερώνουμε πως σε γενικές γραμμές αφότου κάνετε την αίτηση, εάν προεγκριθείτε θα λάβετε ως προκαταβολή το 40% του συνολικού ποσού, ενώ μετά το πέρας των εργασιών (κάποιους μήνες μετά) θα λάβετε και την εξόφληση από την τράπεζα.

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Βήμα 1: Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας  

Κουφωματα Αλουμινιου Βήμα 1Δεν θα σας πάρει ούτε 5 λεπτά να καταχωρήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας, ακολουθώντας 3 σύντομα βήματα. Αυτομάτως όλα τα συνεργεία μας που συνεργάζονται με το πρόγραμμα επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου θα ενημερωθούν και όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά.

------------------------------------------------------

 

Βήμα 2: Συνεργεία με εμπειρία στο πρόγραμμα επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου θα σας στείλουν προσφορά

Κουφωματα Αλουμινιου Βήμα 2Μετά την καταχώρηση του έργου σας, οικονομικά και έμπειρα συνεργεία που έχουν ήδη συνεργαστεί με το πρόγραμμα επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου "Εξοικονομηση κατ Οικον" θα σας υποβάλουν αναλυτικές προσφορές.

------------------------------------------------------

 

Βήμα 3: Αναθέστε το έργο στο συνεργείο της προτίμησής σας

Κουφωματα Αλουμινιου Βήμα 3Όταν πλέον θα έχετε συγκεντρώσει αρκετές προσφορές, μπορείτε να τις αξιολογήσετε και αφού καταλήξετε σε αυτόν που προτιμάτε, να του αναθέσετε το έργο

------------------------------------------------------

 

Βήμα 4: Αξιολογήστε το συνεργείο που πραγματοποίησε την εργασία

Κουφωματα Αλουμινιου Βήμα 4Μεγάλη δύναμη σας δίνει πως με την ολοκλήρωση των εργασιών μπορείτε να αξιολογήσετε το συνεργείο που μέσω του προγράμματος επιδότησης τοποθέτησε τα κουφώματα σας. Για να λάβει λοιπόν μια καλή αξιολόγηση που θα του δυναμώσει το προφίλ, θα κάνει το παν να σας ικανοποιήσει.

----------------------------------------------------

Κουφωματα Αλουμινιου

 (κατηγορίες ωφελούμενων για επιδοτηση στα κουφωματα αλουμινιου)

Κουφωματα Αλουμινιου ΕπιδοτησηΣυνοπτικά τα βήματα για την επιδότηση για κουφώματα αλουμινίου είναι τα εξής:


1: Κάντε αίτηση υπαγωγής στο εξοικονόμηση κατ οίκον (για επιδότηση σε κουφωματα αλουμινιου) στην τράπεζα
2: Αν λάβετε προέγκριση συνεχίζετε αλλιώς σταματάτε εδώ
3: Γίνεται η ενεργειακή επιθεώρηση και λαμβάνετε το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης
4: Συγκεντρώνετε και καταθέτετε γραπτές προσφορές από τους προμηθευτές σας 
5: Αν μέχρι εδώ έχουν πάει όλα καλά εκταμιεύεται η προκαταβολή του 40% των χρημάτων για επιδότηση στα κουφώματα αλουμινίου
6: Αρχίζουν οι εργασίες (πχ τοποθετούνται τα κουφώματα αλουμινίου, γίνονται οι μονώσεις κλπ)
7: Όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες του προγράμματος, γίνεται μια δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση στον χώρο
8: Εφόσον όλα είναι εντάξει, ολοκληρώνεται η διαδικασία και μπορείτε να εκταμιεύσετε και το υπόλοιπο 60% του αρχικού ποσού επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου, μονώσεις και γενικά για όποιες εργασίες επιδοτηθήκατε

Όπως θα διαπιστώσατε από τα παραπάνω το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ οίκον” μπορεί να βοηθήσει σημαντικά για να κάνετε μια σειρά από εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο σπίτι σας, αν και εδώ πιο πολύ εξετάζουμε την επιδότηση για κουφώματα αλουμινίου. Λόγω όμως της γραφειοκρατίας που συνήθως απαιτείται και της χρονικής καθυστέρησης που πιθανόν να υπάρξει, οδηγεί αρκετές φορές τους δικαιούχους να μην κάνουν την αίτηση, όταν εντάσσονται στις χαμηλές βαθμίδες επιδότησης. Σε περίπτωση βέβαια που μπορείτε να επιδοτηθείτε με το υψηλότερο δυνατό ποσοστό (70%) δεν γίνεται λόγος και σίγουρα πρέπει να κάνετε χρήση της επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να τοποθετήσετε νέα κουφώματα αλουμινίου αντικαθιστώντας τα παλιά, είτε με την επιδότηση για κουφώματα αλουμινίου που είναι διαθέσιμη είτε όχι, η καλύτερη επιλογή σας για να πάρετε συγκεκριμένες προσφορές είναι το myConstructor. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας πατώντας στο κουμπί που ακολουθεί και με την ολοκλήρωση της καταχώρησης θα ενημερωθούν αυτόματα όλα τα συνεργεία μας. Όσα από αυτά ενδιαφέρονται θα σας στείλουν σύντομα προσφορά και έτσι από την άνεση του σπιτιού σας θα έχετε ολοκληρώσει την πιο αποδοτική έρευνα αγοράς για κουφώματα αλουμινίου, λαμβάνοντας προσφορές από συνεργεία που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες όπως εσείς.

Κουφωματα Αλουμινιου Επιδοτηση - Καταχωρηση Εργου


Ολοκληρώνοντας την ενότητα για τη δυνατότητα επιδότησης για κουφώματα αλουμινίου, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε και το κομμάτι στο οποίο αναφερόμαστε στο κόστος, πατώντας στο ακόλουθο link (Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες). Επίσης για την πιο σφαιρική ενημέρωσή σας καλό είναι να διαβάσετε την ενότητα που αφορά γενικότερα την (Αντικατασταση Κουφωματων), όπου θα βρείτε χρήσιμες λεπτομέρειες.

 

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 300 93 23