ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 

Αντικατασταση Κουφωματων

Η αντικατασταση κουφωματων αναφέρεται ουσιαστικά σε όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για την αλλαγή ενός κουφώματος που έχει τοποθετηθεί παλαιότερα ή για την βελτίωσή του. Στο κομμάτι αυτό θα αναφερθούμε στα βασικά βήματα που συνηθίζονται κατά την αντικατάσταση κουφωμάτων, για την αφαίρεση δηλαδή των παλιών και την τοποθέτηση νέων. Τα κουφώματα αυτά μπορεί να είναι κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα ή πλαστικά, ωστόσο περισσότερο σε αυτό το κομμάτι μας αφορούν τα κουφώματα αλουμινίου.

Πριν αναφερθούμε εκτενέστερα στην αντικατάσταση κουφωμάτων, σας συνιστούμε να ενημερωθείτε και για άλλες σημαντικές ενότητες σχετικά με τα κουφώματα, που αφορούν κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Έτσι λοιπόν μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος των κουφωμάτων αλουμινίου πατώντας στο (Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες) και σίγουρα μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για τη δυνατότητα να επιδοτηθείτε για την αντικατάσταση κουφωμάτων στο link (Κουφωματα Αλουμινιου Επιδοτηση).

Έχετε υπόψη πως ανεξάρτητα από τις λεπτομέρειες και ακόμα και το είδος των κουφωμάτων που θα επιλέξετε, πιθανόν το σημαντικότερο στην αντικατάσταση κουφωμάτων είναι να την αναλάβει ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, που θα γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες και τα “μυστικά” των κουφωμάτων.

Ο πιο εύκολος και ταυτόχρονα αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς σχετικά με συνεργεία για αντικατάσταση κουφωμάτων είναι το myConstructor. Εδώ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο κουμπί που ακολουθεί και να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο το έργο σας, αφιερώνοντας λιγότερα από 5 λεπτά. Αυτόματα θα ενημερωθούν όλα τα συνεργεία για αντικατάσταση κουφωμάτων που είναι γραμμένα στην πλατφόρμα μας και όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά. Όλα τα συνεργεία του myConstructor είναι έμπειρα και ελεγμένα, ενώ έχουν αξιολογηθεί και από προηγούμενους πελάτες στην αντικατάσταση κουφωμάτων.

Αντικατασταση Κουφωματων - Καταχωρηση Εργου


Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να πρόκειται για σπίτι που τώρα χτίζεται, οπότε δεν θα υπάρξει αντικατάσταση κουφωμάτων παρά μόνο τοποθέτηση. Εδώ όμως θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αντικατάστασης κουφωμάτων που προυπήρχαν και την τοποθέτηση νέων, που άλλωστε αποτελεί και την πιο συνηθισμένη περίπτωση. Έχετε υπόψη πως μερικά συνεργεία ενδέχεται να χρεώσουν επιπλέον την αποξήλωση των παλιών κουφωμάτων, για αυτό καλό είναι να το έχετε ξεκαθαρίσει εξαρχής.

Εφόσον το σπίτι σας έχει ήδη κουφώματα και διστάζετε να προχωρήσετε στην αντικατάστασή τους, θα σας ενημερώσουμε παρακάτω για τα πλεονεκτήματα που θα σας προσφέρουν. Σίγουρα βέβαια από πλευράς σας θα υπάρξει ένα υπολογίσιμο κόστος, ωστόσο αν καταφέρετε να συνδυάσετε την αντικατάσταση κουφωμάτων με επιδότηση από το “Εξοικονόμηση κατ οίκον” τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να προχωρήσετε, μιας και όπως θα δείτε παρακάτω τα οφέλη είναι σημαντικά.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα από την Αντικατάσταση Κουφωμάτων

1) Θερμομόνωση: Με την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με νέα, ιδιαίτερα αν επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα θερμομόνωσης, με την δραστική μείωση των απωλειών ενέργειας. Ουσιαστικά αυτό που θα γίνει θα είναι ο πλήρης διαχωρισμός του εξωτερικού περιβάλλοντος με το εσωτερικό και έτσι ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, το σπίτι σας θα παραμένει ανεπηρέαστο με σταθερή θερμοκρασία. Συνακόλουθο βέβαια αυτού είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και συνεπώς και χρημάτων.

2) Ηχομόνωση: Ταυτόχρονα με την θερμομόνωση, με μια ορθή αντικατάσταση κουφωμάτων μπορείτε να απομονώσετε το σπίτι σας και από τον ήχο που υπάρχει στο εξωτερικό περιβάλλον, αποφεύγοντας την πολλή οχλαγωγία.

3) Αισθητική: Τα πιο σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου υπάρχουν διαθέσιμα σε τεράστια ποικιλία μορφών, σχημάτων και χρωμάτων. Επιλέγοντας λοιπόν από μια τεράστια γκάμα, μπορείτε να δώσετε μια νέα αισθητική στο σπίτι σας.

4) Ασφάλεια: Ένα ακόμα όφελος που προσφέρει η αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα στιβαρά κουφώματα αλουμινίου είναι η αυξημένη ασφάλεια και σιγουριά που σας παρέχει, μειώνοντας δραστικά τη δυνατότητα παραβίασής τους.

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ


Βήμα 1: Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ καταχωρήστε το έργο για αντικατάσταση κουφωμάτων  

Αντικατασταση Κουφωματων Βήμα 1Ξεκινάτε τη διαδικασία με τη καταχώρηση του έργου για αντικατάσταση κουφωμάτων ΔΩΡΕΑΝ, αφιερώνοντας λιγότερα από 5 λεπτά. Απλά ακολουθείτε τρία έτοιμα και σύντομα βήματα.

------------------------------------------------------

 

Βήμα 2: Συνεργεία με εμπειρία στην αντικατάσταση κουφωμάτων θα σας στείλουν προσφορά

Αντικατασταση Κουφωματων Βήμα 2Με την καταχώρηση του έργου σας για αντικατάσταση κουφωμάτων, θα ενημερωθούν αυτόματα όλα τα συνεργεία μας. Όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν οικονομική προσφορά, όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα.

------------------------------------------------------

 

Βήμα 3: Αναθέστε την αντικατάσταση κουφωμάτων στο πλέον κατάλληλο συνεργείο

Αντικατασταση Κουφωματων Βήμα 3Όταν συγκεντρώσετε τις επιθυμητές προσφορές για αντικατάσταση κουφωμάτων, μπορείτε να τις συγκρίνετε με βάση το κόστος, τις αξιολογήσεις των συνεργείων ή ότι άλλο κρίνετε σημαντικό, ώστε εν τέλει να καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα προσφορά.

------------------------------------------------------

 

Βήμα 4: Αξιολογήστε το συνεργείο που πραγματοποίησε την αντικατάσταση κουφωμάτων

Αντικατασταση Κουφωματων Βήμα 4Έχετε τη δύναμη να βαθμολογήσετε το συνεργείο που πραγματοποίησε την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας. Επειδή η αξιολόγησή σας μετράει στο προφίλ του κάθε συνεργείου, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σας ικανοποιήσουν και να λάβουν μια καλή αξιολόγηση.

----------------------------------------------------

Αντικατασταση Κουφωματων


Όσον αφορά το διαδικαστικό μέρος, η αντικατάσταση κουφωμάτων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, με την μερική αντικατάσταση κουφωμάτων και την ολική αντικατάσταση κουφωμάτων. Κάθε επιλογή έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, τα οφέλη και τις περιστάσεις στις οποίες εφαρμόζονται. Ας δούμε λοιπόν κάποια βασικά χαρακτηριστικά και για τις δύο αυτές μεθόδους για αντικατάσταση κουφωμάτων, για να έχετε μια πρώτη εικόνα.

Ξεκινώντας με την μερική αντικατάσταση κουφωμάτων, εδώ οι παλιές κάσες παραμένουν και τα νέα κουφώματα τοποθετούνται πάνω από αυτές. Με αυτή την επιλογή έχετε το πλεονέκτημα ότι θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος συγκριτικά με την ολική αντικατάσταση κουφωμάτων, ενώ επειδή θα αποφύγετε και μερεμέτια το τελικό κόστος θα είναι σίγουρα μικρότερο. Από την άλλη βέβαια οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως με την μερική αντικατάσταση κουφωμάτων, πιθανόν να μειωθεί ο χώρος του ανοίγματος, αν αυξηθεί ο όγκος των κασών.

Εκτός από την μερική μπορείτε να επιλέξετε και την ολική αντικατάσταση κουφωμάτων, ιδιαίτερα μάλιστα αν οι παλιές κάσες είναι αρκετά φθαρμένες, ώστε να μην είναι ασφαλής η στερέωση των νέων κουφωμάτων. Εδώ πλέον τα αποτελέσματα είναι αντίθετα, καθώς ο όγκος των κουφωμάτων θα είναι μικρότερος και επίσης είστε ελεύθερος να επιλέξετε από μια τεράστια γκάμα διαστάσεων και επιλογών, χωρίς να περιορίζεστε από τις παλαιότερες κάσες. Και εδώ όμως υπάρχουν μειονεκτήματα και συγκεκριμένα ο χρόνος υλοποίησης θα είναι σίγουρα μεγαλύτερος συγκριτικά με την μερική αντικατάσταση κουφωμάτων, οι οικοδομικές εργασίες και τα μερεμέτια που θα γίνουν θα είναι περισσότερα, με αποτέλεσμα και την αύξηση του τελικού κόστους.

Ανεξάρτητα όμως αν θα επιλέξετε την μερική ή την ολική αντικατάσταση κουφωμάτων, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Πρώτα λοιπόν θεωρούμε δεδομένο ότι κατά την αντικατάσταση κουφωμάτων το κτήριο δεν θα μείνει καμία ημέρα ανοιχτό, αλλά κάθε φορά που θα αποξηλώνεται ένα κούφωμα, θα τοποθετείται αμέσως το καινούριο. Επίσης πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή και στην ορθή και ακριβή συναρμογή των τζαμιών με το πλαίσιο, ώστε να μειωθούν οι θερμομονωτικές απώλειες και να πετύχουμε την μέγιστη στεγανότητα.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να προχωρήσετε στην αντικατάσταση κουφωμάτων, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο συνεργείο που θα αναλάβει την εργασία, ώστε να γίνει σωστά και εγγυημένα. Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να βρείτε συνεργεία για αντικατάσταση κουφωμάτων είναι το myConstructor. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το κουμπί που ακολουθεί και να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και αυτόματα θα ενημερωθούν όλα τα συνεργεία που είναι γραμμένα στην πλατφόρμα μας. Όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν σύντομα προσφορά, με αποτέλεσμα από την άνεση του σπιτιού σας να πραγματοποιείτε την πιο γρήγορη και πλήρη έρευνα αγοράς, λαμβάνοντας αρκετές προσφορές από αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία, που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες στην αντικατάσταση κουφωμάτων.

Αντικατασταση Κουφωματων - Καταχωρηση Εργου


Κλείνοντας την ενότητα που αφορά την αντικατάσταση κουφωμάτων, σας συνιστούμε να ενημερωθείτε και για άλλες πτυχές που αφορούν τα κουφώματα αλουμινίου, κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Πιο συγκεκριμένα σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την ενότητα που έχουμε αναλύσει τις τιμές για τα κουφώματα αλουμινίου (Κουφωματα Αλουμινιου Τιμες), καθώς επίσης και να ενημερωθείτε για τη δυνατότητα επιδότησης για την αντικατάσταση κουφωμάτων σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στην ενότητα (Κουφωματα Αλουμινιου Επιδοτηση).

 

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 300 93 23